ovijlst.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden en gebruiksvriendelijkheid. Meer info >

logo

De kunst van het netwerken

De kunst van het netwerken

Succes in zaken heeft steeds meer een menselijk gezicht. Het aanboren van nieuwe markten, kansen of kennis is sterk afhankelijk van relaties met anderen. Veel van deze partijen tref je op allerlei zakelijke bijeenkomsten. Het resultaat van jouw deelname aan deze bijeenkomst staat of valt echter met de manier waarop jij netwerkt. Netwerken is uitgegroeid tot een essentieel onderdeel van de bedrijfsvoering en is de makkelijkste manier om kansen te creëren. Stichting MKB Ondernemersavond organiseert op 27 maart 2019 de eerste bijeenkomst van dit jaar. We zijn dit keer te gast in congrescentrum Hanze Plaza, met als thema van deze MKB Ondernemersavond:

De kunst van het netwerken 

Wil je weten hoe sterk jouw netwerk is en hoe je dit kunt uitbreiden? Volgens onze spreker Charles Ruffolo, Professional Netwerker, Spreker, Schrijver, Uitgever en Trainer, is alles - maar dan ook alles - mogelijk. "Netwerken is veruit de eenvoudigste, meest efficiënte en minst dure weg naar succes ... ongeacht je doel." Hij neemt je mee in een boeiende presentatie over dit onderwerp. Maar daar blijft het niet bij…

Interactief
Je moet zelf ook aan de slag. We sluiten de bijeenkomst namelijk af met een interactieve netwerksessie waarbij je de opgedane kennis direct in de praktijk kan brengen. Het belooft wederom een interessante bijeenkomst te worden, met uiteraard volop kansen om te netwerken met andere ondernemers. Maak er gebruik van en meld je vandaag nog aan!

Aanmelden
Aanmelden voor de volgende MKB Ondernemersavond op woensdag 27 maart kan hier. Wanneer je op de link klikt, kom je terecht op de website van Eventbrite. Je kunt je aanmelden op Eventbrite middels het eenmalig aanmaken van een account. Wil je meer informatie over de MKB Ondernemersavond? Klik dan hier voor de website.

Graag tot ziens op 27 maart a.s. MKB Ondernemersavond

Bestuur

Galamagracht 34
8651 EC IJlst
06 20 363 775
ovijlst.1964@gmail.com
© Ondernemersvereniging IJlst 2024
Realisatie: Axivorm webdesign