ovijlst.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden en gebruiksvriendelijkheid. Meer info >

logo

De kracht van (online) content!

De kracht van (online) content!

Beste ondernemer,

Content is de brandstof van alle (online) marketing uitingen. Weet jouw doelgroep nog niet wie jij bent of weten ze je nog niet te vinden? Content is dé manier om jouw bedrijf sterk in de markt te zetten! Laat zien wie je bent, waar je voor staat en wat je doet. Door middel van het ‘Frozen Yoghurt concept’ kan je dit vertalen naar relevante en aantrekkelijke content. Met een sterk merk, duidelijke doelgroep voor ogen en een consistente aanpak zorg je ervoor dat je online het meeste rendement pakt: dé succesformule voor content!

Vergroten van je bereik

Het vergroten van je bereik kan gebeuren door social media, je website en mailings in te zetten. Relevante en interessante content is de basis van een groot bereik. Hoe je dat kan gaan doen leer je in deze workshop. We gaan in op onderwerpen als:

Online profilering

Jezelf profileren betekent letterlijk ‘karakteriseren’. Door je online te profileren met jouw unieke combinatie van kwaliteiten en diensten ontwikkel je jezelf als onderscheidend merk en persoonlijkheid.

Vindbaarheid

Content is een manier om organische beter vindbaar te worden. Content is tevens blijvend: een goed blog kan nog maanden na het plaatsen zorgen voor relevant websiteverkeer via Google of bijvoorbeeld Pinterest.

Aanjagen van leads

Door middel van shopping advertenties op onder andere Facebook en Instagram kun je jouw doelgroep triggeren om naar jouw webshop te gaan.

Loyaliteit

Content draagt tevens bij aan de merkloyaliteit. Klanten zijn loyaler naar mate ze zich kunnen identificeren met content. Daarnaast zorgt social media er ook voor dat de merkloyaliteit vanuit de klant stijgt. Creëer een fanbase!

Aanmelden

Meld je snel aan, er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Leden van MKB Noord en relaties van Daar-om.nl  hebben voorrang bij de inschrijving. Je aanmelding is definitief na een bevestiging vanuit MKB Noord. Wij werken vanaf 2019 met een no-show policy. Dit betekent dat je je kosteloos kunt aan- en afmelden. Indien je jezelf wilt afmelden kan dit zonder opgaaf van reden tot 3 uren voorafgaand aan het event. Indien je jezelf niet hebt afgemeld wordt een no-show boete in rekening gebracht van EUR 35,-. 

Klik hier om je aan te melden

Graag tot ziens op 10 april a.s. in het Karmel Klooster!

Met vriendelijke groet,
MKB Noord en Daar-om.nl

Programma
15.30 uur ontvangst
15.45 uur opening door MKB Noord 
15.50 uur inleiding door Daar-om.nl - De kracht van (online) content!
17.00 uur vragen uit de zaal
17.10 uur start Borrel

Bestuur

Galamagracht 34
8651 EC IJlst
06 20 363 775
ovijlst.1964@gmail.com
© Ondernemersvereniging IJlst 2024
Realisatie: Axivorm webdesign