ovijlst.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden en gebruiksvriendelijkheid. Meer info >

logo
brug
houtstad
molen
soprema

Kerst Koopman Design

Over Ons

Historie

Oog voor vorm en de liefde voor design, dat kenmerkte ondernemer Kerst Koopman begin jaren ’70 toen hij startte met zijn bedrijf in kunststof meubilair en andere toepassingen. Vrij denken en spelen met bestaande materialen als PVC rioolbuizen, het was een tijd van ontdekken en proberen. In zijn werkplaats ontwierp en vervaardigde Koopman prachtig meubilair en objecten voor openbare ruimtes.

Kerst Koopman kunstof plantenbakken  Kerst Koopman kunstof plantenbakken (2)

Het bleek de basis voor wat later een groot bedrijf werd dat zich naast kunststof tevens specialiseerde in Roestvaststaal/RVS, met als belangrijkste producten meubilair en plantenbakken. Met de RVS plantenbakken lijn onder het label Superline, is het bedrijf van Kerst Koopman de afgelopen 15 jaar gegroeid tot een belangrijke speler in de markt van RVS toepassingen. Niet gek dat er een moment kwam dat Kerst Koopman BV zich uitsluitend als staal- producerend bedrijf wilde positioneren. Vanaf januari 2014 is het bedrijf dan ook gesplitst in Koopman Metaal en Kerst Koopman Design, beiden met een eigen leiding, kennis en locatie in IJlst.

Van PVC naar EPS

De harde PVC kunststof materialen waar Kerst Koopman BV groot mee werd, zijn de afgelopen jaren vervangen door het duurzame piepschuim/EPS. Licht in gebruik, snijbaar in elke vorm en aangestuurd door de computer geeft het onbeperkte mogelij

Kerst Koopman Design
Pikpôllewei 34B
8651 EM IJlst
0515-533302
www.kerstkoopmandesign.nl
info@kkd.nl

Bestuur

Galamagracht 34
8651 EC IJlst
06 20 363 775
ovijlst.1964@gmail.com
© Ondernemersvereniging IJlst 2024
Realisatie: Axivorm webdesign