ovijlst.nl respecteert uw privacy

Wij gebruiken cookies om statistieken bij te houden en gebruiksvriendelijkheid. Meer info >

logo
brug
houtstad
molen
soprema

Hardy Schilderwerken

Hardy Schilderwerken Sinds 2011 ben ik als zelfstandige actief. Plezier in het vak en tevreden klanten motiveren mij iedere opdracht weer tot een zo mooi mogelijk resultaat. Kwaliteit en netheid staan dan ook altijd voorop en het gebruik van de beste materialen voor een optimaal resultaat. Ook adviseer ik na het gereedkomen van uw opdracht over het onderhoud van het nieuwe verfwerk, want regelmatig schoonmaken van het houtwerk vergroot de levensduur.

Ook maak ik in het voorjaar graag uw woning weer brandschoon met biologisch verantwoorde middelen en voor uw kunststof delen een speciaal onderhoudsmiddel. Na de werkopname en inspectie uw wensen/verwachtingen besproken te hebben, wordt alles vastgelegd in duidelijke documenten en een offerte zodat u weet waarvoor u betaalt en wat er gebeuren moet. Bij gebreken/houtrot kijk ik wat ik zelf kan repareren en overleg met u de mogelijkheden. Bij grotere reparaties aan houtconstructies of dakgoten kan ik voor u de juiste vakmensen regelen vanuit mijn netwerk en hun begeleiden in de planning en uitvoering zodat u verlost bent van deze zorg.

Voor een kleine impressie van mijn werk kunt u kijken onder portfolio en wilt u verdere informatie dan kunt u via de contact pagina een e-mail sturen. Bellen mag natuurlijk ook.Hardy Schilderwerken
Lantingawerf 29
8651 HA IJlst
06-24954900
www.hardyschilderwerken.nl
info@hardyschilderwerken.nl

Bestuur

Galamagracht 34
8651 EC IJlst
06 20 363 775
ovijlst.1964@gmail.com
© Ondernemersvereniging IJlst 2023
Realisatie: Axivorm webdesign